Humanitarni koncert kvarteta „Nevski“ pod nazivom „Baš za nju“, održan u novembru 2014. godine u Ustanovi kulture Palilula. Svrha koncerta je prikuplјanje sredstava za lačenje Anje Golubović Karan koja boluje od celebralne paralize.

Koncert kvarteta „Nevski“ „Prvoaprilsko duvanje 2“ sa Mozaik string bendom i perkusonistom  Aleksandrom Radulovićem, održan 1. Aprila 2014. godine u Ustanovi kulture Palilula.

Projekat „Deca Deci“, održan u Decembru 2013. godine u Kovinu, namenjen deci mlađeg uzrasta (od 8 do 11 godina). U okviru programa izvedeno je delo domaćeg kompozitora Rajka Maksimovića: „Svrbeća Brda“, muzička predstava za decu (koncertno izvođenje) u izvođenju Kamernog orkestra, dečijeg hora (deca uzrasta od 12 do 15 godina), solo baritona i naratora. Projekat je obuhvatio 3 koncerta od koga su dva bila za decu uzrasta od 5-14 i jedan koji je bio za roditelјe i građanstvo. Koncerte koji su se održali 17.12. je posetilo preko 500 dece, a na  koncertu 27.12. je bilo oko 250 posetilaca (roditelјi sa decom).